Cumhuriyet’in “Yüz”ü eTwinning Projesi

Cumhuriyet’in “Yüz”ü eTwinning Projesi

Cumhuriyet’in “Yüz”ü eTwinning Projesi

 

 

20.11.2023 99

 Cumhuriyet’in “Yüz”ü eTwinning Projesi

       Cumhuriyet’imizin 100.yılını coşkuyla ve layıkıyla kutlamak, öğrencilerimize milli birlik ve beraberlik duygusunu aşılamak adına proje etkinlikleri düzenledik. Bizimle bu coşkuyu ortak paylaşan kardeş ülkemiz Azerbaycan ile iki ülke arasındaki kardeşlik duygularını pekiştirmek hedeflenmiştir.

      Projede öğrencilere kodlama becerilerini kazandırmak için proje amacına yönelik kodlama etkinliği planlanarak Codeweek 2023 temasına uygun olarak yükleme yapıldı. Codeweek sertifikası alındı. Öğrencilerimiz tarafından “Cumhuriyet Feneri” yapılarak proje panosunda sergilendi. Cumhuriyet’in 100.yılı logosunun kalıp olarak kullanıldığı tişört baskı etkinliği yapıldı.

      Başarılı çalışmaları ile okulumuza pek çok Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri kazandıran Özel Eğitim Öğretmenimiz Azer Melek KUMTEPE “Özel öğrencilerimizle katıldığımız projemizde bizleri yalnız bırakmayan, etkinliklerimize heyecanla katılan 1000 öğrencimize ve kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Cumhuriyet’in 100.yılına yakışır bir projeyi hep birlikte hak ettiği değere ulaştırdık.” dedi.

      Okul Müdürümüz Salih PALA “Okulumuzda yürütülen her projeyi sonuna kadar destekliyoruz. Cumhuriyet’in “Yüz”ü projesi gerek okulumuz için gerekse ilimiz için fark yaratan bir proje oldu. Bir aile olduğumuz değerli öğretmenlerimize ve projeye gönül veren öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

       Proje etkinlikleri 100.yılda 100 fidan dikimi, Cumhuriyet’e giden yol gazetesi, Erzurum’da yapılacak proje sergisi ile devam edecek.

20-11-202320-11-202320-11-202320-11-2023